In de praktijk: Liane den Haan

Liane den Haan praat over haar ziekte en de ziekenhuisopname: 'De hele dag komen er mensen langs om te wassen, voor voedsel, medicijnen en onderzoekjes. Als patiënt wil je die drukte niet.'

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Liane den Haan, directeur ANBO

‘Het was heel spannend of ik het wel zou overleven’, zegt Liane den Haan, directeur van ANBO, belangenorganisatie voor senioren. Ze had twee jaar geleden een ernstige nierbekkenontsteking met een bloedvergiftiging. ‘Ik belde de huisarts op vrijdag. Ik had 41 graden koorts, ontzettende pijn in mijn rug en ik moest overgeven. Toch zei de assistente: “U heeft een griepje. Bel na het weekend maar terug.” ’s Avonds heb ik de HAP gebeld en werd ik direct naar de seh gestuurd. Ik had extreme bloedwaardes en mijn bloeddruk was 74 over 35. De specialisten hadden zoiets van “dat die mevrouw nog

0
16

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.