In de praktijk

Hoe is het om van zorgverlener ‘opeens’ patiënt te zijn? Hoe ervaar je de zorg als je ‘aan de andere kant’ zit? Biedt dat nieuwe inzichten?
Jim van Geest: ‘Ik was voorheen nooit langer dan een week ziek.’
Een hersentumor ter grootte van een golfbal bleek Jim van Geest in zijn hoofd te hebben. Die werd per toeval ontdekt bij de voorzitter raad van bestuur Florence in de zomer van 2015. ‘Ik kreeg een mailing van Prescan. “Als ik nu op nee druk, en een dokter zegt later tegen me: had ik u maar eerder gezien, dan had ik nog wat voor u kunnen betekenen, zal ik altijd aan dit moment denken”, zei ik tegen mijn vrouw. We hebben samen het onderzoek gedaan. Zij kreeg een positieve APK, bij mij werd dringend vervolgonderzoek geadviseerd. Ik ken de kritiek
0
56

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in