Inkopen voor cliëntwaarde

Cordaan is met haar inkoop- en leveranciersmanagement een nieuwe weg ingeslagen. Net als de rest van de organisatie draagt ook de afdeling Inkoop bij aan het verbeteren van de zorg voor de cliënten.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Cordaan heeft er in 2014 voor gekozen haar inkooporganisatie in te richten analoog aan haar visie op zorg. Sindsdien profileert de afdeling Inkoop zich als een ‘verbonden’ groep professionals die ook bijdraagt aan kwalitatief goede zorg. De afdeling bestaat uit drie tactisch inkopers, een medewerker inkoop en een manager inkoop, die is gepositioneerd onder de directeur Facilitaire Zaken en Dienstverlening.

De daadwerkelijke inkoop gebeurt lokaal; de locaties en afdelingen zijn verantwoordelijk voor de besteding van middelen. De inkopers faciliteren het inkoopproces om te komen tot (raam)overeenkomsten, waar de mensen op de locaties zoveel mogelijk gebruik van maken. Daarnaast bedenken en

0
70

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.