Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inzetten op ontzorgen

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
In de proeftuin wijkverpleging van CZ en VGZ krijgt de MeanderGroep in Limburg een vast bedrag per klant betaald. Wijkverpleegkundigen zetten in op zelfredzaamheid en werken zonder vijfminutenregistratie. Maar blijft dat zo?
Zorgvisie magazine, nr. 7, 2018
Verpleegkundigen Maruja Haverschmidt (links) en Denise Salden (rechts) komen drie keer per week bij Jan en Leila Bron thuis om zijn wond te verzorgen. Foto: Bart Kiers
Premium

De neus van Jan Bron

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.