Juridische top

De winnaar van de verkiezing Topadvocaten 2017 is een advocaat van een klein kantoor. Het is Mieke de Die van Velink & De Die Advocaten in Amsterdam.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Maar liefst 78 van haar collega’s hebben op Mieke de Die gestemd. Op de tweede plaats staat Joris Rijken van AKD Advocaten. Rijken kreeg 67 stemmen. Hij wordt op de voet gevolgd door Klaas Meersma, zijn collega bij hetzelfde kantoor. Op de vierde plaats is geëindigd, met 55 stemmen, Willemien Bischot van Van Doorne Advocaten. De vijfde plaats wordt gedeeld door Jaap Sijmons van Nysingh advocaten en Tom van Helmond van Loyens & Loeff. Zij kregen allebei 54 stemmen. Plaats zes tot en met tien worden achtereenvolgens bezet door: Marg Janssen; Tessa van den Ende en Willemien Kastelein; Diederik Schrijvershof;

0
91

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.