Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Karien van Gennip: ‘De patiëntenrevolutie gaat de zorg veranderen’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
'Ik ben verbaasd dat er geen overall visie is over hoe het zorglandschap in 2030 eruitziet', zegt Karien van Gennip. Het is de eerste van haar 'honderd-dagen-observaties' die de nieuwe topvrouw van VGZ, na talloze virtuele kennismakingen vanuit huis en wandel-bila's, op papier heeft gezet voor intern gebruik.
Karien Van Gennip Ceo Vgz
Karien van Gennip, bestuursvoorzitter coöperatie VGZ. Fotograaf: Paul Tolenaar
Premium

VGZ heeft onder leiding van

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.