Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leerunit doet recht aan diversiteit stagiaires

Hester Hinloopen
Functiedifferentiatie in ziekenhuizen is een heet hangijzer. Door het parkeren van de Wet BIG II komt er voorlopig geen nieuw wettelijk kader. Opleidingsziekenhuis Franciscus Gasthuis & Vlietland lost dit op met eigen leerunits.
Leerunit 660
Tijdens de leerunit-introductiedag blijkt de diversiteit qua achtergrond en werkervaring van de studenten verpleegkunde.Sinds anderhalf jaar zijn er drie leerunits in Franciscus Vlietland. Naast de verpleegafdeling Orthopedie ook op Longziekten en Cardiologie.

Franciscus Gasthuis & Vlietland probeert met

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.