Nieuwe media: De kans op zwangerschap optimaliseren

Het Fertiliteitscentrum van Isala Vrouw-kindcentrum in Zwolle heeft afgelopen november de app 'Isala Zwanger worden' gelanceerd. De app is bedoeld voor paren met een kinderwens, vertelt gynaecoloog Gijs Teklenburg.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Przemyslaw Marczynski / Unsplash

Het idee is ontstaan in de spreekkamer, vertelt Teklenburg. ‘We maakten steeds vaker mee dat patiënten een app op hun telefoon erbij pakten. Daar werden dan vragen over gesteld. Er was dus behoefte aan een app gericht op vruchtbaarheid en zwangerschap, maar veel onduidelijkheid bij de bestaande apps. Bedrijven verkopen een app en vervolgens moeten de mensen het maar zelf uitzoeken. Wij besloten daarom anderhalf jaar geleden een app over zwangerschap te ontwikkelen die minder vragen op-roept. En in november is de app gelanceerd.’

De app is bedoeld voor paren met een kinderwens. Teklenburg: ‘Vrouwen krijgen door het beantwoorden van

0
17

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.