Nooit meer telefonisch in de wacht

Start-up Doctena ontwikkelde een medisch boekingsplatform dat artsen en patiënten het leven makkelijker moet maken. Patrick Kersten, oprichter en eigenaar van het bedrijf heeft er alle vertrouwen in.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Boekingsplatform Doctena
Foto: Doctena

Patiënten kunnen online via de cloudagenda van Doctena een afspraak inplannen op een datum en een tijdstip die hun goed uitkomt. En die afspraak komt dan direct in de agenda van de zorgverlener. Het systeem herinnert patiënten vervolgens per mail of sms aan die afspraak, waardoor het no-showpercentage volgens Patrick Kersten sterk vermindert. ‘Gemiddeld met zo’n zeventig procent, blijkt uit onderzoek dat we regelmatig laten uitvoeren. Bovendien kun je als arts timeslots die op het laatste moment beschikbaar komen, aanbieden aan patiënten die graag snel behandeld willen worden. Ook dat biedt voordelen voor beide partijen.’

Meer dan 10.000 artsen

Doctena

0
430

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.