Ondernemen in de zorg blijft lastig

Zorgvisie-hoofdredacteur Eric Bassant
Eric Bassant, hoofdredacteur Zorgvisie. Foto: Herbert Wiggerman

De twee belangrijkste zorgondernemers van het land stellen vast dat sprake is van een kentering in de waardering van het ondernemerschap. Loek Winter, pionier van het eerste uur, constateert een afnemende populariteit. Tegenover het Financieele Dagblad verklaarde hij onlangs dat hij met open armen werd ontvangen toen het economisch minder ging. Als troubleshooter en aandragen van onorthodoxe oplossingen heeft hij menig noodlijdend bedrijf van de ondergang gered. Maar nu er weer genoeg geld beschikbaar is, worden ondernemers volgens hem als lastpakken gezien en verdacht gemaakt. Hij wordt beschuldigd van belangenverstrengeling en het ontduiken van het verbod op het uitkeren van

0
16

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in