Redactioneel: Anders is niet vanzelf beter

Hoofdredactioneel commentaar door Simon Broersma, hoofdredacteur van Zorgvisie.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Simon Broersma, hoofdredacteur. Foto: Stijn Rademaker

Verandering heeft vaak een positieve lading. Het doel van verandering, zeker in de zorg, is dat de zaken beter geregeld worden. Voor de patiënt, voor de professional, voor de zorg en voor de bv Nederland. Als journalist volg ik de zorg nu ruim zeven jaar en in die tijd heb ik geleerd dat verandering de enige constante factor is in deze branche. U kunt van deze veranderingen ongetwijfeld een lijst maken die langer is dan menig kinds verlanglijstje voor Sinterklaas. Veranderen doen voorlopers en beleidsmakers immers graag.

Maar veranderen betekent niet automatisch verbeteren. Daarvoor zijn extra ingrediënten nodig: evaluatie en

0
14

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.