Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Regelruimte

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Bestuursvoorzitter Hans Feenstra van het Martini Ziekenhuis in Groningen kan nog steeds in een paar minuten uitleggen waarom elkaar beconcurrerende zorgverzekeraars niet nodig zijn. Hij is van mening dat hun werkzaamheden even goed gedaan kunnen worden door overheden of andere instituten. Daarbij wijst hij naar voorbeelden in het buitenland.
Eric Bassant
Foto: Herbert Wiggerman
Premium

Met zijn opvatting vertolkt hij

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.