Samen beslissen werkt alleen als iedereen meedoet

Samen beslissen of shared decision making is populair, maar de introductie ervan in een zorginstelling behelst meer dan in eerste instantie wordt gedacht.
Beeld: Fotolia

Hageman is orthopedisch chirurg in opleiding en medeoprichter van Patiënt+, een bedrijf dat voor de meest voorkomende diagnoses keuzehulpen ontwikkelt. Keuzehulpen ondersteunen patiënten bij het maken van een goede behandelkeuze na de diagnose. Ze zijn een essentieel onderdeel van samen beslissen. De keuzehulpen worden gemaakt door een netwerk van arts-assistenten en specialisten uit

0
30

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in