Start met value based financiering’

Value based healthcare (VBHC) begint een hype te worden. De belangstelling voor het concept groeit met de dag. Wat vindt Michael Porter, grondlegger van VBHC, van de ontwikkelingen in Nederland?
Value based healthcare
Foto: Mieke Meesen

Professor Michael Porter van de Harvard University heeft de status van een rockster. Op 11 mei spreekt hij ’s morgens voor een uitverkochte zaal in het Beatrix Theater in Utrecht, om 12.00 uur luncht hij met een select gezelschap van zorgbestuurders en leveranciers. Daarna reikt hij in Nijkerk de Value Based Healthcare Prize uit om volgens een strakke planning om 15.45 uur aan de terugreis naar de VS te beginnen. Porter is uitgenodigd door The Decision Group, de werklunch is georganiseerd in samenwerking met Medtronic en Amgen. Tussendoor wordt hij samen met professor Fred van Eenennaam geïnterviewd door Zorgvisie.

0
102

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in