Suzanne Kruizinga

Zorgen voor goede zorg. Dat is haar drive. 'Ik wil de spelregels veranderen.'

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Suzanne Kruizinga
Suzanne Kruizinga, bestuurder Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Foto: Paul Tolenaar

‘Ik kan me niks anders herinneren dan dat ik arts wilde worden. In mijn hele zijn ben ik arts’, zegt Suzanne Kruizinga, lid raad van bestuur Wilhelmina Ziekenhuis Assen en binnen de stichting Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) verantwoordelijk voor acute zorg. Omdat ze al jaren bestuursfuncties vervulde, kwam het niet als een verrassing dat ze in december 2018 werd uitgeschreven uit het BIG-register. Toch was het een schok en ervaarde ze een rouwproces. ‘Mijn drive is dat ik de zorg goed wil houden. Ik denk altijd aan het verbeteren van de zorg. Ik ben bestuurder geworden omdat ik de spelregels

0
33

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.