Technologie kan voor mensen met een beperking zo’n verschil maken’

De combinatie van werk en privé is soms lastig voor Frank Bluiminck. Dan moet hij ‘racen’ om van een vergadering op tijd thuis te zijn voor bijvoorbeeld de Avondvierdaagse. ‘Dit keer lukte het.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Dinsdag 2 mei

‘Twee keer per jaar organiseert de VGN regionale “bestuurstafels” waarin we per tafel met twaalf tot vijftien bestuurders spreken over een bepaald thema. Dit keer ging ik naar Amarant, in Tilburg, om te overleggen met bestuurders van zorgaanbieders, voornamelijk uit het zuiden van het land. Het thema was zeggenschap van cliënten en medewerkers, en wat het betekent voor een branchevereniging

0
57

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.