Tien punten

Redactioneel commentaar door Eric Bassant, hoofdredacteur Zorgvisie.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Er zijn ongeveer zes weken te gaan tot de verkiezingen. Verkiezingsdebatten vinden plaats, beloftes worden gedaan. Iedereen weet dat de echte keuzes worden gemaakt bij het schrijven van het regeerakkoord. En zelfs de afspraken uit een regeerakkoord zijn rekbaar. Meest opvallend vind ik momenteel de scheidslijn tussen degenen die verandermoe zijn als het gaat om stelselwijzigingen en degenen die roepen om een compleet andere aanpak die traditionele ergernissen als bureaucratie, personeelsbezetting en problemen bij samenwerking uit de wereld moet helpen. De meeste beleidsmakers en een groot deel van de zorgbestuurders hebben geen trek in weer een stelselwijziging. Het curatieve deel

0
23

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.