Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Traumachirurgen: liever zelf app ontwikkelen dan afhankelijk zijn van techbedrijf

Zorgvisie-redacteur met als specialisme tech en innovatie in de zorg. Tevens stem van de podcast Voorzorg.
De e-health-commissie van de Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgen is bezig een landelijk systeem te ontwikkelen om patiënten op afstand te begeleiden. In plaats van hun lot in handen van een techbedrijf te leggen, zoeken ze alternatieve routes naar ontwikkeling en implementatie. Ze boeken vooruitgang, maar hebben ook nog een lange weg te gaan.
Ontwerp Zonder Titel (42)
Premium

‘Als één ziekenhuis een goed

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

  1. Chirurgen die zelf een app willen ontwikkelen. Wat zou hun reactie zijn als wij als software developers een kliniek openen en zelfstandig gaan opereren?

    Ik begrijp best dat je minder positieve ervaringen kunt hebben opgedaan met software bedrijven maar zullen we beiden gewoon blijven doen waar we goed in zijn en voor opgeleid zijn?!

    Geert Klein Breteler
    CEO Symax BV

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.