Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Uit één mond spreken

Joost Visser
De drie specialistenverenigingen in het Utrechtse Diakonessenhuis – de vereniging medische staf en de verenigingen van vrijgevestigde specialisten en specialisten in dienstverband – zijn sinds kort verenigd in een federatie. De artsen zijn tevreden, de bestuursvoorzitter ook.
Pag16 19 Diakonessenhuis
Een feestelijk moment op vrijdag 15 september 2017: de oprichting van de Federatie Medische Staf Diakonessenhuis (FMSD). Foto: Diakonessenhuis
Premium

‘Bestuur en staf samen aan

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.