Voorspelling

Ik ga iets doms doen. Ik ga iets opschrijven waarvan u als lezer op het moment dat u dit leest, waarschijnlijk weet of ik gelijk heb gekregen; en ik op het moment dat ik het opschrijf dus niet.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Wouter Bos
Wouter Bos, voorzitter raad van bestuur VUmc. Foto: Michiel de Ruiter

Ik ga iets doms doen. Ik ga iets opschrijven waarvan u als lezer op het moment dat u dit leest, waarschijnlijk weet of ik gelijk heb gekregen; en ik op het moment dat ik het opschrijf dus niet….

Mijn voorspelling gaat over wat de kabinetsformatie gaat opleveren voor de zorg. Ik voorspel dat daar een, in economische zin, driedubbel onverstandige zorgparagraaf uitkomt. Dat zit zo.

Wie naar de voorspelde jaarlijkse stijging van de zorguitgaven kijkt, kan niet anders dan constateren dat we op een onhoudbaar pad zitten. Die uitgaven stijgen namelijk veel harder dan ons nationaal inkomen stijgt ook al

0
49

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.