We willen zorginnovaties een boost geven’

September was een maand vol innovatie en nieuwe projecten voor Frank de Reij. Na een dag vol vergaderingen gaat hij direct door naar de sportschool. ‘Daar laat ik me twintig minuten afbeulen, maar ik word er blij van.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Frank de Reij, bestuursvoorzitter Meander Medisch Centrum

Donderdag 7 september

‘Vandaag lunchte ik met Michel van Velde van internetbureau One Shoe. Ik ben net voorzitter van het cluster Gezond van de Economic Board Utrecht. Michel is lid van de board en ik heb met hem de ideeën besproken die we hebben om innovaties in de zorg in onze regio een boost te geven. Dat gaat bijvoorbeeld om ketenzorg, hoe we die efficiënter kunnen maken, of over hoe we mensen zo goed mogelijk thuis kunnen bedienen. Dit soort ontmoetingen inspireren me’.

Maandag 11 september

‘Een dag vol vergaderingen. Aan het eind van de dag had ik samen met

0
29

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.