In de praktijk

Hoe is het om van zorgverlener ‘opeens’ patiënt te zijn? Hoe ervaar je de zorg als je ‘aan de andere kant’ zit? Biedt dat nieuwe inzichten?

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Jos de Blok: 'Ik heb genoten van het vakmanschap van de cardioloog.' Foto: Buurtzorg Nederland

Begin februari voelde Jos de Blok pijn in de hartstreek. ‘Ik dacht niet direct aan een hartinfarct, want dat associeer ik met heel veel pijn. Maar toen de pijn zich uitbreidde naar het borstbeen en de kaken besefte ik dat er iets niet goed zat. Ik besloot de volgende dag naar de huisarts te gaan. Toen ik vanuit mijn auto de doktersassistent sprak, wilde zij dat ik de auto naast de kant van de weg zette en 112 zou bellen. Maar dat heb ik niet gedaan.’ De huisarts stuurde hem direct door naar de cardioloog in Hengelo.

De bloedwaardes wezen

0
43

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.