WIJZE RAAD: ‘Grote vragen’ voor bestuur en rvt

Samenwerken is al decennia gaande en sinds de transitie van veel zorg naar gemeenten urgent, zegt Anja van der Aa. Zij is directeur van GezondNL, een netwerk dat zich sterk maakt voor de organisatie en borging van een infrastructuur van 'de gezonde wijk', voor en door inwoners en professionals.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
rubriek over intern toezicht en medezeggenschap

 Als bestuurskundige houdt zij zich al sinds het begin van dit millennium bezig met ketens en netwerken. ‘Meer maatwerk, eigen regie, betrokkenheid van burgers en inclusie van de kwetsbare medemens vragen om samenwerking en goede informatie op wijkniveau. Bovendien is de financiële druk van zorgverzekeraars groter dan ooit. Regionaal, subregionaal en lokaal maken zorgaanbieders afspraken wat ze doen voor een bepaalde doelgroep of een bepaalde aandoening. Zorgaanbieders bepalen hun positie door zich af te vragen: wat is mijn toegevoegde waarde in dit geheel? Waarop wil ik gekend worden, hoe wil ik gezien worden door mijn partners? Dat zijn de grote

0
28

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.