We willen naar een elke-dag-iets-beter-houding’

Van een ontspannen vakantie in Spanje stapte Marja Sleeuwenhoek gelijk weer de drukte in. Alhoewel: ‘Als bestuurder kan en wil ik het werk nooit helemaal achter me latenToch is het goed om even afstand te nemen.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Maandag 14 augustus

‘Dit was mijn eerste werkdag na de vakantie. Ik heb eerst een rondje langs “het huis” gedaan, om te weten te komen wat er speelt op de werkvloer. MC Groep is een relatief kleine ziekenhuisorganisatie met kleine vakgroepen. Als er dan één dokter uitvalt heb je direct een probleem. Maar gelukkig is alles goed verlopen deze zomer.’

Dinsdag 15 augustus

‘We werken al enkele jaren met cardiologen van Cardiologie Centra Nederland, maar tot nu toe gebeurde dit alleen op

0
49

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.