Zoektocht naar topadvocaten

Zorgvisie organiseerde in 2015 haar eerste verkiezing voor de beste advocaten in de gezondheidszorg. Dat leverde een eerbiedwaardig rijtje ‘toppers’ op. Wie zal er dit jaar bovenaan staan?

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie-onderzoek Topadvocaten in de zorg
Beeld: Fotolia

Twee jaar geleden is op basis van een inventarisatie onder een aantal grote kantoren een ranglijst gemaakt. Aan de inventarisatie hebben twaalf advocatenkantoren meegedaan en vijf zorginstellingen. Dit leidde tot een top-4. Dit jaar is besloten de zoektocht te verbreden om meer advocaten de gelegenheid te geven mee te doen. Externe partijen zijn achterwege gelaten waarmee het een verkiezing is geworden door advocaten onderling.

Persoonlijk benaderd

Een zoektocht op internet leverde veertig advocatenkantoren op met een aparte zorggroep. In totaal zijn 258 advocaten persoonlijk benaderd via e-mail. In de mail was een schema gevoegd met zeven categorieën: Medische Aansprakelijkheid en

0
52

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.