Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgen over zorgvastgoed

Veel zorginstellingen in de ggz en de care hebben een of meer vastgoedobjecten of zelfs hele vastgoedportefeuilles in eigendom. De risico’s die zij lopen, zijn de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Dit noodzaakt tot strategische keuzes.
Zorgvastgoed
Wanneer verkoop niet lukt, is transformatie van het zorgvastgoed een optie. Zo laat de Evangelisch Lutherse Diaconie het voormalige verpleeghuis Wittenberg in Amsterdam ombouwen tot een complex met 115 serviceappartementen voor short stay-verhuur. Beeld: Rappange & Partners
Premium
Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.