Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marianne Tijssen in bestuur Univé

Het bestuur van verzekeraar Univé draagt Marianne Tijssen ter benoeming voor aan de ledenraad als niet-uitvoerende bestuurder en vice-voorzitter. Daarnaast zal zij de rol van voorzitter van de raad van commissarissen van dochterbedrijven N.V. Univé Schade en N.V. Univé Her gaan vervullen.
Marianne Tijssen in bestuur Univé

Met de benoeming van Tijssen geeft Coöperatie Univé U.A. invulling aan haar doelstelling om ten minste één vrouwelijke bestuurder of raad van commissarissen-lid te benoemen. Het bestuur van Coöperatie Univé zal na haar benoeming bestaan uit vier niet-uitvoerende bestuurders en twee uitvoerende bestuurders.

ABN AMRO

Tijssen is afkomstig van ABN AMRO. Haar laatste functie daar was statutair directeur van een dochteronderneming (in consumentenkredieten en credit cards). Zij is momenteel founder/directeur van een nieuw bedrijf voor financial services. Daarnaast bekleedt zij enkele toezichthoudende functies. ‘Univé is een prachtig merk. Ik verheug me erop om vanuit de centrale organisatie samen met de Regionale Univé’s te bouwen aan de toekomst van Univé’, aldus Tijssen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.