Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marja van Leeuwen bestuurder Fonteynenburg

De raad van toezicht van zorgorganisatie Fonteynenburg heeft in overleg met het managementteam, ondernemingsraad en cliëntenraad Marja van Leeuwen benoemd als nieuwe directeur bestuurder. Van Leeuwen begint per oktober 2017 en zal de ingezette koers bij Fonteynenburg verder vormgeven en uitbouwen.
Marja van Leeuwen

Na vier jaar bij Fonteynenburg zet de huidige bestuurder Nyncke Bouma een volgende stap in haar loopbaan. Voorzitter van de Raad van Toezicht Hans Démoed: ‘Met Marja van Leeuwen krijgen wij een bestuurder die de koers van Fonteynenburg in de volgende fase kan uitbouwen, samen met cliënten en medewerkers. We zijn heel trots en dankbaar voor alle mogelijkheden die wij met Nyncke Bouma bij Fonteynenburg hebben waargemaakt in de achterliggende jaren. Marja heeft een brede staat van dienst en vervolgt met haar expertise als bruggenbouwer en verbinder de ingeslagen weg. Zo leidt ze de organisatie naar mogelijkheden waarmaken en zet ze de strategische koers voort.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.