Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

MCRZ besteedt administratief werk uit

ROTTERDAM - Het Medisch Centrum Rijnmond Zuid (MCRZ) gaat administratief werk uitbesteden aan India. Het is de bedoeling dat een administratiekantoor in Mumbai per 1 september dit jaar werkzaamheden van de afdeling inkoop gaat overnemen.

Het Rotterdamse ziekenhuis heeft met Mphasis, een bedrijf gespecialiseerd in “outsourcing”, een intentieverklaring getekend. Het Indiaase administratiekantoor zal met name leveranciers gaan doorlichten en de inkoopdatabases actueel houden. Het Indiase administratiekantoor is meer dan de helft goedkoper, aldus Peter Bender, manager inkoop van het ziekenhuis.

Het MCRZ is op het idee gekomen om een deel van de administratie uit te besteden tijdens een werkbezoek aan India. Volgens Bender moet het gezien worden als een pilot. Als het bevalt, dan zullen ook andere onderdelen van de ziekenhuisadministratie worden uitbesteed. (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.