Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meander kiest Cam IT Solutions

Zorgvisie ict
Meander Medisch Centrum in Amersfoort heeft een meerjarig contract afgesloten met Cam IT Solutions uit Nieuwegein voor de inrichting van 2500 werkplekken en de dataopslag. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van circa 7 miljoen euro. Het contract heeft een looptijd van zes jaar. Het ziekenhuis en de leverancier hebben begin deze week het contract ondertekend.
Meander kiest Cam IT Solutions

‘Cam zal niet alleen de hard- en software leveren voor de werkplekken maar ook onderhoud, beheer en doorontwikkeling verzorgen. Tevens zijn we verantwoordelijk voor de opslag, beveiliging en archivering van data via een private cloud-oplossing’, aldus senior accountmanager Frank van Eijk. Bij de nieuwbouw van het ziekenhuis is een intern datacentrum ingericht dat gekoppeld is aan een extern datacentrum. Meander Medisch Centrum neemt de nieuwbouw eind dit jaar in gebruik.

Doorontwikkeling

‘We zijn met Cam in zee gegaan omdat we als partner betrokken worden bij de doorontwikkeling van de concepten van het bedrijf. Ook kunnen we profiteren van de ervaringen die zijn opgedaan bij andere ziekenhuizen. De fouten zijn eruit gefilterd’, zegt Vincent van Luling, manager informatisering & automatisering van Meander Medisch Centrum.  Mobiele toepassingen zijn voorbereid maar moeten nog worden doorontwikkeld. Cam IT heeft eerder werkplekken ingericht in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het Haga Ziekenhuis en de Isala Klinieken.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.