Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mirella Minkman in toezicht RIBW Brabant

Mirella Minkman is deze maand toegetreden tot de raad van toezicht van RIBW Brabant. Minkman is directeur Innovatie en Onderzoek bij Vilans en bijzonder hoogleraar bij Tias School for Business and Society. Zij is ook toezichthouder bij Inovum, een ouderenzorgorganisatie.
minkman.mirella.jpeg

Voorzitter raad van toezicht Pink van Veen: ‘De expertise van Mirella Minkman in de langdurige zorg die gecombineerd wordt met een focus op innovatie en governance zorgt voor een waardevolle aanwinst in de Raad van Toezicht.’ RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een ernstig psychiatrische aandoening.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.