Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nationale Zorgdiner

Managers Netwerk Nederland

Het Nationale Zorgdiner 2007 (Wachtlijst)

met als thema: ‘Werk, zorg, werk’.

Datum donderdag 11 oktober 2007

Tijd en plaats

van 17.30 tot 22.30 uur in De Industrieele Groote Club in Amsterdam.

Laatste nieuws: maximum deelnemersaantal bereikt!

Aan het NZD kunnen maximaal 100 personen deelnemen. Met de gasten van de sponsoren zitten wij inmiddels over dit aantal. Als u zich nu aanmeldt, wordt u op een wachtlijst geplaatst. De ervaring leert dat er in de loop van de tijd nog enige afmeldingen zijn te verwachten. Zodra er een plaats vrijkomt, hoort u van ons.

Spreker

Martin van Rijn, DG VWS en huidig Overheidsmanager van het Jaar.

Avondvoorzitter

Jos Werner, fractievoorzitter CDA in de Eerste Kamer.

Deelnamekosten

Deelnamekosten € 395,- per persoon (excl. BTW). Hierin zijn alle kosten inbegrepen, het diner en de consumpties. Bij gelijktijdige aanmelding van twee personen* zijn de deelnamekosten in totaal € 595,- (excl. BTW).

Voor leden van Managers Netwerk Nederland gelden speciale tarieven: gouden leden betalen geen deelnamekosten, voor zilveren en bronzen leden € 195,- (inclusief diner en consumpties). Introducés van leden betalen slechts € 295,-.

De inschrijving sluit op 1 september 2007.

*) Per onderneming of organisatie worden maximaal twee vertegenwoordigers op bestuurs- of hoger managementniveau ingeschreven.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.