Nationale Zorgdiner

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Managers Netwerk Nederland

Het Nationale Zorgdiner 2007 (Wachtlijst)

met als thema: ‘Werk, zorg, werk’.

Datum donderdag 11 oktober 2007

Tijd en plaats

van 17.30 tot 22.30 uur in De Industrieele Groote Club in Amsterdam.

Laatste nieuws: maximum deelnemersaantal bereikt!

Aan het NZD kunnen maximaal 100 personen deelnemen. Met de gasten van de sponsoren zitten wij inmiddels over dit aantal. Als u zich nu aanmeldt, wordt u op een wachtlijst geplaatst. De ervaring leert dat er in de loop van de tijd nog enige afmeldingen zijn te verwachten. Zodra er een plaats vrijkomt, hoort u van ons.

Spreker

Martin van Rijn, DG VWS en huidig Overheidsmanager van het Jaar.

Avondvoorzitter

Jos Werner, fractievoorzitter CDA in de Eerste Kamer.

Deelnamekosten

Deelnamekosten € 395,- per persoon (excl. BTW). Hierin zijn alle kosten inbegrepen, het diner en de consumpties. Bij gelijktijdige aanmelding van twee personen* zijn de deelnamekosten in totaal € 595,- (excl. BTW).

Voor leden van Managers Netwerk Nederland gelden speciale tarieven: gouden leden betalen geen deelnamekosten, voor zilveren en bronzen leden € 195,- (inclusief diner en consumpties). Introducés van leden betalen slechts € 295,-.

De inschrijving sluit op 1 september 2007.

*) Per onderneming of organisatie worden maximaal twee vertegenwoordigers op bestuurs- of hoger managementniveau ingeschreven.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.