Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nettie Saarloos interimbestuurder Daelzicht

De raad van toezicht heeft in overleg met de centrale cliëntenraad, ondernemingsraad en het managementteam Nettie Saarloos wordt benoemd als interimbestuurder bij Daelzicht. Per 13 mei neemt Saarloos voor een periode van zes maanden de plaats in van Jan Valkenborgh en Jenny Buijks-Schmitz. In die zes maanden moet ze het vertrouwen gaan herstellen tussen cliënten, medewerkers, verwanten, cliëntvertegenwoordigers en medezeggenschapsorganen.
1. Saarloos.Nettie.jpg

De ophef rondom het afgeblazen belevenispark in het Limburgse Heel heeft voor veel onrust binnen de gehandicaptenorganisatie Daelzicht gezorgd. De raad van bestuur kondigde eind februari aan te stoppen met de plannen voor het belevenispark, maar dit heeft de rust niet teruggebracht binnen de organisatie. Saarloos is in februari benoemd tot interim-bestuursvoorzitter van Diafaan. Deze organisatie heeft eind april 2016 het faillissement aangevraagd.

Dossier Personalia
Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.