Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nico Klay bestuursvoorzitter Oogziekenhuis

Nico Klay treedt per 1 juli 2016 aan als voorzitter van de raad van bestuur van het Oogziekenhuis Rotterdam. Hij heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg en is onder andere voormalig COO/CMO van Bergman Clinics en voormalig partner van Plexus Medical Group.
Nico Klay.jpg

Het Oogziekenhuis laat op de website weten: ‘De kennis van ziekenhuiszorg, bestuurskwaliteiten en het ondernemende karakter  van Klay zullen goed van pas komen bij deze uitdagende functie. Wij heten hem van harte welkom in Het Oogziekenhuis. Naast de komst van Nico Klay wordt ook een tijdperk afgesloten. Na een periode van ruim 24 jaar namen wij vorige week officieel afscheid van Kees Sol als bestuurder van Het Oogziekenhuis Rotterdam.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.