Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NIEUW: HRM Barometer 2017-2018

Driessen
1710 06 Whitepaper Skipr 150 182px

Zit HRM in zorg & welzijn midden in een stormachtige herfst? Of schijnt de zon met een aangenaam briesje? Zeker is dat de afdeling HRM de komende jaren voor interessante uitdagingen staat, waar HRM letterlijk haar stempel op kan drukken.
Zoals steeds ouder wordende medewerkers langer duurzaam inzetbaar houden, flexibilisering van werk, schaarste op de arbeidsmarkt, de balans tussen privacy en HR Analytics en de toenemende digitalisering met e-HRM.

Na het lezen van de HRM Barometer verdwijnen deze uitdagingen niet als sneeuw voor de zon. Maar het kan u inspireren en op weg helpen. De belangrijkste onderwerpen passeren de revue. We gaan van data naar duurzaam inzetbaar. In samenwerking met Kantar TNS hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de staat van HRM in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector. Bestuurders, leidinggevenden, medewerkers en HRM’ers zijn bevraagd, vergeleken en gebenchmarkt. We hebben de HRM Barometer van vorig jaar ernaast gelegd om progressie (of regressie) bloot te leggen. Interviews met experts en cases helpen om de vertaling te maken naar de praktijk. V

De 126 pagina tellende uitgave geeft met thema’s als duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning, HR-analytics, recruitment en employer branding, inzicht in de staat van HRM in zorg & welzijn.

Vraag de HRM Barometer kosteloos aan

 

 

 

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.