Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw lid raad van toezicht Estinea

Estinea heeft per januari Jan Mos benoemd als nieuw lid van de raad van toezicht. Samen met Inge Nieuwenhuis-Krabbenborg (voorzitter), Willem Romijn, Celeste Wilderom en Richard Berenschot vormt hij de raad van toezicht van Estinea.
Jan Mos - raad van toezicht Estinea400.jpeg

Estinea is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente.
Jan Mos (62) heeft een loopbaan in personeelsmanagement. Tot afgelopen jaar werkte hij als directeur Personeel & Organisatie bij het internationale bedrijf Vredestein dat Enschede als hoofdvestiging heeft.
Mos heeft daarnaast ruim twintig jaar ervaring als toezichthouder binnen onder andere de cultuursector, het onderwijs en de zorg.  Estinea schrijft: ‘Met de ervaring en achtergrond van Jan Mos beschikt de raad van toezicht vanaf dit jaar over nog bredere kennis en werk- en bestuurservaring. En levert zo in haar eigen rol een waardevolle bijdrage aan het levensgeluk van mensen met een beperking.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.