Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder bij Pantein

Ton Hazekamp start op 1 juni aanstaande start als bestuurder van zorggroep Pantein. Samen met Pauline Terwijn, bestuursvoorzitter, vormt hij vanaf dat moment de raad van bestuur van Pantein. Met de benoeming van Ton Hazekamp is de raad van bestuur compleet.
Ton Hazekamp400.jpg

Ton Hazekamp heeft ruime ervaring in de zorg en financiën. Hij werkte eerder bij diverse algemene ziekenhuizen en een academisch centrum, onder meer Radboudumc en het Antonius Ziekenhuis. Op dit moment werkt hij in de rol van financieel directeur bij Alrijne Zorggroep, een zorggroep met een ziekenhuis, verpleging en verzorging. Daar lag de afgelopen periode het zwaartepunt op verandermanagement, organisatieontwikkeling en samenwerking met 1e, 2e en 3e lijn.

Nieuwe bestuurder
Pauline Terwijn is content met de benoeming van de nieuwe bestuurder. ‘Pantein is een veelzijdige organisatie met een brede expertise binnen de thuiszorg, verpleeghuiszorg en het Maasziekenhuis. Met de benoeming van Hazekamp trekken we een bestuurder aan die veel kennis heeft van de actuele vraagstukken in de zorg en thema’s die actueel zijn binnen onze organisatie. Pantein voerde voorjaar 2016 een reorganisatie door. Op dit moment richten we ons op het verder versterken van de organisatie en de zorgketen waarbij een optimale samenhang tussen ziekenhuis, thuiszorg, verpleeghuizen en de eerste lijn van groot belang is voor goede zorg voor de mensen in de regio. Als geen ander hebben wij alle kennis en mogelijkheden daarvoor in huis. Die kennis willen we optimaal benutten.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.