Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe directeuren bij GGZ Oost Brabant

Henk Schreurs en Jos van Mulken treden beiden aan als directeur van de zorggroep Kortdurende GGZ, onderdeel van GGZ Oost Brabant. Samen met Fred Pijls, als directeur verantwoordelijk voor de kortdurende geestelijke gezondheidszorg in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg, zullen zij de ontwikkeling van de kortdurende ggz aansturen. Binnen de zorggroep Kortdurende GGZ wordt behandeling, begeleiding en ondersteuning gegeven aan mensen met psychische klachten en psychiatrische aandoeningen.
Nieuwe directeuren bij GGZ Oost Brabant

Henk Schreurs (53) treedt per 1 september in dienst en richt zijn aandacht op de regio Helmond. Momenteel werkt Schreurs als regiomanager bij de instelling voor verslavingszorg Novadic-Kentron. Zijn ervaring ligt onder andere in de jeugdhulpverlening en in de verslavingszorg.

Jos van Mulken (48) treedt per 16 september in dienst. Hij krijgt als aandachtsgebied de regio Oss-Uden-Veghel. Van Mulken is manager services bij Amarant, een dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking en hun omgeving in Midden- en West-Brabant. Van Mulken heeft onder andere gewerkt in ziekenhuizen, RIBW en thuiszorg.

GGZ Oost Brabant

GGZ Oost Brabant is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, met locaties in Rosmalen, Boxmeer, Helmond, Oss, Uden, Veghel en Boekel. Er werken ruim 2400 medewerkers. Jaarlijks kloppen meer dan 11.000 nieuwe cliënten bij de GGZ Oost Brabant aan. Hun klachten lopen uiteen van ADHD en autisme bij kinderen en jeugdigen, persoonlijkheidsproblemen en trauma’s bij volwassenen tot dementie en depressie bij ouderen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Oscar Dekker wordt bestuurslid GGZ Oost-Brabant

GGZ Westelijk Noord-Brabant kiezen voor EVOCS en FlexPAXS

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.