Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe managers bij ggz-instelling Dimence

Ggz-organisatie Dimence stelt per 1 april twee nieuwe managers aan. Eugenie van Rest en Gerlinde Paas volgen samen Peter Koopman, directeur Concernbureau, op die met pensioen gaat.
Nieuwe managers bij ggz-instelling Dimence

Doordat het Concernbureau wordt opgedeeld in een dienst ‘Bestuur en beleid’ en ‘Kennismanagement’ ontstaan twee nieuwe functies. Eugenie van Rest is aangesteld als manager voor de dienst ‘Bestuur en beleid’ van Dimence. Zij gaat de raad van bestuur en het management van Dimence adviseren op de centrale beleidsterreinen van de instelling vanuit bestuurskundige, sociaal-economische en juridische invalshoeken. Eugenie studeerde (ortho)pedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam en werkte 17 jaar bij GGZ Nederland, waarvan de laatste 10 jaar als manager Zorgvisie & Normering.

Gerlinde Paas

Gerlinde Paas wordt als manager van de dienst ‘Kennismanagement’ onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van het kwaliteitsbeleid, het onderzoek en de opleidingen van Dimence. Paas studeerde huishoudwetenschappen en voeding in Wageningen. Ze werkte onder andere als strategisch adviseur, coach en procesbegeleider in de gezondheidszorg bij Prismant, en recent projectmatig bij Dimence. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Dimence en ZA&TNWT willen samenwerken

Fusie ggz-organisaties in Overijssel

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.