Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Noorderbreedte wint Best Practice Award 2010

Mark van Dorresteijn
Het elektronische Zorgleefplan van zorgorganisatie Noorderbreedte in samenwerking met ontwikkelaar Lable heeft de jaarlijkse Best Practice Award gewonnen. In totaal deden zestien deelnemers mee aan de wedstrijd.
Noorderbreedte wint Best Practice Award 2010

Verzorgenden gebruiken het Zorgleefplan om tijd in te plannen voor zorgactiviteiten zoals maaltijden, persoonlijke verzorging en dagbesteding. Het systeem is volgens de jury zeer gebruiksvriendelijk en meteen overdraagbaar naar andere zorginstellingen. Ook werd het Zorgleefplan geroemd om de administratieve lastenverlichting en fraaie vormgeving.

Overige winnaars

De tweede prijs werd uitgereikt aan Stichting Geriant voor hun innovatieve dementiezorg en de derde prijs was voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis voor hun casus over fondsenwerving. De jury bestond uit Steven de Waal (Public Space Foundation), Frank Bluiminck (ActiZ), Martijn Koot (VGN) en Margot van de Starre (directeur NVZ). (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.