Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NOVO eerste deelnemer Zorg Initiatief

Annelies Vermeulen
NOVO automatiseert haar administratieve processen rondom medewerkers en patiënten met het Zorg Initiatief. NOVO is hiermee officieel de eerste deelnemer aan dit samenwerkingsverband tussen AFAS ERP Software, De Heer Software en ORTEC.
NOVO eerste deelnemer Zorg Initiatief

NOVO gaat haar 1300 medewerkers inroosteren met de personeelsplanningsoftware van ORTEC, ORTEC Harmony. De zorginstelling werkt al sinds 2005 met het elektronisch patiëntendossier van De Heer Software, Plancare Dossier, en AFAS ERP Software verzorgt al geruime tijd de financiële –en salarisadministratie van de zorginstelling. Binnenkort stapt NOVO ook over op de HRM-Payroll-oplossing van AFAS. Door de keuze voor ORTEC kunnen al deze verschillende modules en systemen geïntegreerd worden en komen alle data samen in één totaaloplossing. De doelstelling van NOVO is om eind dit jaar de twee nieuw aangeschafte systemen, Ortec Harmony en AFAS Profit HRM/Payroll, operationeel te hebben en vanaf januari 2011 actief te werken met de totaaloplossing van het Zorg Initiatief. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

AFAS ERP, De Heer en Ortec gaan samenwerken

Accounting Plaza en AFAS gaan samenwerken in HR- en Payrolldienstverlening

Afas groeit met 20 procent dankzij de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.