Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Obesitas Kliniek krijgt Unit 4 Agresso’s managementrapportagetool

Mario Gibbels
Unit 4 Agresso heeft een managementrapportagetool geïmplementeerd bij de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK). Deze tool haalt informatie uit het bedrijfssysteem, waar ook het EPD onderdeel van is. Het helpt het management van de kliniek om de ontwikkeling van patiënten bij te houden en de effectiviteit van de verschillende behandelmethodes te meten.

Met de nieuwe rapportage kan het management van de kliniek gegevens die voortkomen uit de bahandeling beter analyseren. De NOK biedt zes verschillende behandelingen aan, die 72 weken duren. In de loop van de behandeling krijgen patiënten regelmatig vragenlijsten voorgelegd over onder meer de levensstijl, het eetpatroon, bewegingsgedrag en kwaliteit van leven. Auke Renkema, projectmanager bij de NOK: “We voeren een nulmeting uit bij de intake van een patiënt en houden in de loop van de behandeling de vinger aan de pols. Het is voor ons van groot belang om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van patiënten en daarvoor is een goede rapportagetool onontbeerlijk.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.