Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

OK-personeel mort in Meppel

MEPPEL - Vrijwel het gehele team van de OK in het Diakonessenhuis in Meppel heeft beklag gedaan bij de directie over harde uitspraken van interim-directeur Ruud Ramaker. vorige week zei Ramaker in een persconferentie dat de 'hufters vertrokken zijn'. Zo meldt het Dagblad van het Noorden.

Ramaker vertelde in de gewraakte persconferentie niet wie hij bedoelde, maar in de afgelopen maanden zijn ongeveer tien chirurgen en specialisten vertrokken. Het huidig OK-team is ontstemd over de harde woorden van Ramaker. Ook beklaagt het personeel zich over de chirurg Kremer. Hij zou volgens het team zeer slechte communicatieve vaardigheden hebben. Negentien mensen hebben de brief ondertekend.

verscherpt toezicht.

Interne conflicten

Het Diakonessenhuis staat sinds juli onder verscherpt toezicht van de IGZ vanwege interne conflicten tussen specialisten, chirurgen en personeel. Deze conflicten leverden fouten op tijdens risicovolle operaties. De IGZ is vooralsnog tevreden over de vorderingen in het ziekenhuis. (Dagblad van het Noorden)

Lees ook:

Ramaker interim bij Diaconessenhuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.