Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Oscar Dekker wordt bestuursvoorzitter GGZ Oost Brabant

Mark van Dorresteijn
Oscar Dekker is per 1 decemer 2012 de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van GGZ Oost Brabant. Hij is al sinds 1 februari 2010 lid van de raad van bestuur.
Oscar Dekker wordt bestuursvoorzitter GGZ Oost Brabant

Dekker volgt Ronnie van Diemen op, die per 1 december 2012 haar functie neerlegt, omdat zij per die datum als Inspecteur Generaal van de Gezondheidszorg (IGZ) aan de slag gaat.

Ontwikkelingen

GGZ Oost Brabant heeft volgens de organisatie de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling door gemaakt: niet alleen wordt de geestelijke gezondheidszorg in Oost Brabant en Noord-Limburg nu dicht bij huis gerealiseerd, ook is de onderneming financieel weer op orde. Verregaande ambulantisering en versnelde uitbreiding naar elf wijkgerichte multidiciplinaire Fact-teams en de invoering van Acute Zorg teams in plaats van traditionele klinische bedden hebben hieraan bijgedragen. Daarnaast heeft GGZ Oost Brabant een forse daling van 70 procent bereikt van het aantal separaties en bezet zij de tweede plaats in de landelijke benchmark.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: GGZ Oost Brabant )

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.