Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pamela Boumeester wordt toezichthouder Reiner de Graaf

Mark van Dorresteijn
Pamela Boumeester is per 1 oktober 2010 aangetreden als voorzitter van de raad van toezicht van de Reinier de Graaf Groep. Zij volgt Rinze Kingma op. Hij legde onlangs de functie neer na het bereiken van zijn maximale zittingstermijn.
Pamela Boumeester wordt toezichthouder Reiner de Graaf

Boumeester was tot 2009 algemeen directeur van NS Poort. Zij is actief als commissaris bij Delta Lloyd, Heijmans, de Persgroep en Ordina. Daarnaast is zij lid van verschillende raden van toezicht, waaronder die van TSM Business School en de Veerstichting, voor ideeënuitwisseling tussen studenten en vormgevers van de maatschappij.

Nieuwe leden

Er zijn tevens twee nieuwe leden toegetreden tot de raad van toezicht. Het betreft Elmer Mulder, voorzitter raad van bestuur van het VU Medisch Centrum en Margriet Schneider, divisievoorzitter/medisch manager in het UMC Utrecht. Zij vervullen twee vacatures die zijn ontstaan na het vertrek van Robert Dupuis en Hans van Luijk. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.