Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul te Riele verlaat toezicht ZGT

Paul te Riele heeft met ingang van 1 juli 2017 zijn voorzitterschap van de raad van toezicht van de Ziekenhuis Groep Twente neergelegd.
boardroomfotlia400.jpg

Te Riele stapt op vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn. De raad van toezicht en de raad van bestuur danken hem voor zijn toegewijde voorzitterschap en de verbindende kracht die hij de afgelopen tien jaar is geweest. De wervingsprocedure voor een nieuwe voorzitter loopt nog. Het voorzitterschap van de raad van toezicht wordt vanaf 1 juli 2017 tijdelijk waargenomen door vice-voorzitter Lex Hilbers.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.