Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Performation vierde partner Zorg Initiatief

Annelies Vermeulen
Ingenieursbureau Performation, leverancier van Business Intelligence-oplossingen voor de zorg, is toegetreden tot het Zorg Initiatief. Performation versterkt daarmee het samenwerkingsverband van softwareleveranciers AFAS ERP Software, De Heer Software en ORTEC.
Performation vierde partner Zorg Initiatief

Het Zorg Initiatief kan een geïntegreerde totaaloplossing aanbieden voor de automatisering van de administratieve processen rondom patiënten en medewerkers.

Business Intelligence

Die totaaloplossing geeft zorginstellingen en ziekenhuizen managementinformatie. Met behulp van de Business Intelligence-oplossing van Performation wordt deze informatie nog verder gebundeld en geïntegreerd. “Dankzij onze nauwe samenwerking zijn we in staat om in een snel veranderende omgeving adequaat te reageren en de kwaliteit van de informatievoorziening te waarborgen. Performation wordt daarmee een verbindende schakel binnen het Zorg Initiatief”, aldus Martin Visser van De Heer Software. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

NVZD tekent sponsorcontract met Zorg Initiatief

Zorg Initiatief presenteert automatiseringsoplossing op Zorg & ICT

NOVO eerste deelnemer Zorg Initiatief

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.