Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prinses Margriet ontvangt Nationale Revalidatieprijs 2010

Mark van Dorresteijn
Prinses Margriet heeft op vrijdag 3 december 2010 de Nationale Revalidatie Prijs ontvangen. De toekenning is gebaseerd op haar uitzonderlijke persoonlijke betrokkenheid bij mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.
Prinses Margriet ontvangt Nationale Revalidatieprijs 2010

Hans Klein Breteler, voorzitter van het bestuur van het Revalidatiefonds: “De revalidatie- en gehandicaptensector zijn Prinses Margriet veel dank verschuldigd. Door haar aanwezigheid en tomeloze enthousiasmerende inzet helpt en ondersteunt Prinses Margriet mensen bij het gevecht om goed te revalideren en participeren in onze samenleving.”

Nationale Revalidatie Prijs

De Nationale Revalidatie Prijs is ingesteld door het Revalidatiefonds en wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie, die zich bijzonder heeft ingezet voor mensen met een lichamelijke handicap en/of chronische ziekte. De prijs bestaat uit een oorkonde, een beeldje en een bedrag van 12.000 euro.

Pilotproject

De Prinses schenkt het geldbedrag aan een innovatief pilotproject van Revalidatiecentrum de Hoogstraat in Utrecht: Ieder zijn eigen (revalidatie)pad. De Hoogstraat wil met de toepassing van nieuwe kennis en innovatieve technieken de effectiviteit van de revalidatie van mensen met ernstige lichamelijke beperkingen aantoonbaar vergroten. Het revalidatiecentrum wil met het project aantonen en bereiken dat de iPad mensen met een beperking ondersteunt tijdens het revalidatieproces. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.