Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Aanbevelingen voor zorgkantoren: Wat kan er nog worden verbeterd?

Avatar
Redacteur Zorgvisie
Zorgkantoren ontwikkelen zich steeds verder tot zorgregisseur voor mensen die langdurige zorg nodig hebben. Tevens zetten zij de cliënt vaker centraal, blijkt uit onderzoek van de NZa. Desondanks staan zorgkantoren de komende tijd nog steeds voor belangrijke uitdagingen.
RAPPORT

Zo ziet de NZa dat

Premium

Wilt u dit rapport lezen?

Onze rapportendatabank is alleen beschikbaar voor Zorgvisie compleet-abonnees. Met een Zorgvisie compact (online) of een proefabonnement is de databank niet beschikbaar. Bij uw compleet abonnement krijgt u:


  • Toegang tot alle artikelen
  • Elke maand een Zorgvisie of Zorgvisie tech magazine
  • Toegang tot de 100+ rapporten uit de rapportendatabank

Al abonnee? Log dan in

1 REACTIE

  1. Het artikel over de zorgkantoren en daarnaast het stukje over de WLZ kan ik niet helemaal lezen.
    Deze informatie is voor mij belagrijk ivm mijn vrijwilligerswerk voor de ouderenbond KBO-PCOB belangenbehartiger voor de senioren en dat speciaal als zij afhankelijk worden.
    De artikelen van zorgvisie geven een goed beeld van wat er allemaal gebeurt rondom ouderenzorg. Ik heb daarom in het verleden ook een gratis abonnement van u gekregen. Ik hoop mijn werk nog een aantal jaren te mogen voortzetten en stel uw berichtgeving zeer op prijs.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.