De tien beste advocaten in de categorie Zorgvastgoed

Timo Huisman van Loyens & Loeff voert de top-10 van de categorie Zorgvastgoed aan. Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt. Dit is de laatste van de negen onderscheiden rechtsgebieden. Morgen wordt bekend wie overall winnaar is geworden.
Winnaar topadvocaten categorie
Foto: chones/Fotolia

Voor de verkiezing  benaderde Zorgvisie 366 advocaten van 89 kantoren persoonlijk per e-mail. Een oproep tot deelname op de website leidde tot meer aanmeldingen. Uiteindelijk stonden 413 advocaten op de geschoonde verzendlijst, van wie 166 hun stem hebben uitgebracht. Deze advocaten zijn afkomstig van 36 kantoren. Vorig jaar stemden 114 advocaten van 25 kantoren. Morgen wordt bekendgemaakt wie dit jaar algeheel winnaar is. In de aanloop naar deze bekendmaking onthult Zorgvisie elke dag een categoriewinnaar, vandaag de laatste voor zorgvastgoed.

Winnaar Zorgvastgoedcategoriewinnaar Zorgvastgoed Topadvocaten Gezondheidszorg

Timo Huisman is ruim negentien jaar advocaat en bekleedt de positie van counsel binnen de praktijkgroep Vastgoed van

0
201

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie Rapporten?

De Zorgvisie rapporten zijn exclusief voor onze Zorgvisie Compleet abonnees. Wilt u ook alle rapporten kunnen lezen? Meld u aan voor een Zorgvisie Compleet abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Compleet abonnement? Log dan hier in

Rapport informatie

Sector:
Overig
Soort:
Onderzoek / Wetenschap

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.